Bemutatkozás

Halász-Martini Orsi vagyok

a Martini Hair & Beauty Szalon fodrásza és tulajdonosa.

2013-ban álmodtam meg ezt az üzletet, amit aztán 2017-ben igaz akkor még csak kicsiben, de valóra is váltottam, hiszen ekkor nyitottam meg első fodrász vállalkozásomat.

A kezdetekkor még egy kisebb helyiségben kapott helyet a fodrászat, amely még ugyanebben az évben Kerék Barbara barátnőm személyében műköröm építéssel bővült

Néhány hónap múlva Sárközi Niolett is csatlakozott a csapatunkhoz, ami így még hangulatosabb és családiasabb lett. Hamarosan kezdtük kinőni a kis üzletet…

2019 januárjában költöztünk a Bástya utcába ahol megdupláztuk a szalon területét így kényelmesebb és modernebb környezetben várjuk a megszépülni vágyó, meglévő és leendő vendégeinket.

Új üzletünkben kozmetikai is helységet is kapott, ahol Haszonitsné Andi Mester Kozmetikus kolleganőm várja a szépülni vágyó hölgyeket.

Idő közben megismerkedtem férjemmel, Halász-Martini Péterrel, aki általam beleszeretett a szakmába.

Úgy döntött, kitanulja a Borbély szakmát és őszintén szólva meglepve fogadtam, hogy milyen ügyes és precíz ebben a szakmában.

Férfi vendégeimet ezután már Petihez irányítottam, így most már Ő is főállásban erősíti csapatunkat.

2020-ban várandós lettem kislányunkkal ekkor döntöttem úgy, hogy keresek egy helyettest, aki ideiglenesen átveszi vendégköröm arra az időre amíg Anyai kötelességem teljesítem.

Varga Dávidra esett a választás, volt 2 év referenciája ami nagyon meggyőző volt, igaz még nem végzett az iskolával. De ahogy mi fogalmazunk „jól jöttünk egymásnak”

Az üzlet adminisztrációját továbbra is magam intézem, a többiek pedig szorgos hangyaként dolgoznak amiért nagyon hálás vagyok, hiszen ez az üzlet az álmom volt és most élem az álmom általuk és Velük!